Våra Växter

Våra Växter
Klicka på bilden så kommer du till våra växtlistor - med bilder!

26 februari 2010

Noja i blåvitt!
Ja- det fick jag idag i blomsteraffären! Jag kunde inte bestämma mig- så det fick helt enkelt bli allihop!;-) = Alla krukblommorna i det här inlägget.....
"Noja" in blue! Yes-I got that today in the flower shop! I could not decide, so it had simply to buy them all! ;-) = All pot flowers in this post...

"Ett brev betyder så mycket" var en gång slogan på Posten (minns ni dom?!;-)...)....
Igår fick jag ett så fint snigelpostbrev som gjorde mig så glad & varm! Det var en av mina väninnor som skickade norrifrån. Tack, tack!... Ja, för jag vet att du läser min blog också!:-)
"A letter means so much" was once a slogan for the Post (do you remember them ?!;-)...)....
Yesterday, I received such a nice snail letter that made me so happy & warm! It was one of my friends who sent one from up north. Thank you, thank you ... Yes, because I know you read my blog too! :-)


Vi är några väninnor som nu och då sänder en liten hälsning postad "med frimärke". Det är så roligt att få! Och att spara!
Det finns något som är extra roligt mellan mig och just denna väninnan: vi är tankeläsare!;-) Vi har känt varandra i många, många år. Och vänskapen har bestått fast vi långa tider bott långt (fysiskt) åtskilda. Men det har hänt oss så många gånger: just den dag vi tar telefonluren eller pennan i hand för kontakt så har den andre just fått samma tanke! Och så var det även denna gång! Det kom en hälsning från mig per post - och just då stod hon redo med sitt färdigskrivna brev i hand klart att skicka till mig!;-) Hur förklarar man sån´t här?!;-) Mysigt är det verkligen i vart fall!;-)
We are a some female friends who now and then send a small greeting posted "with postage stamp". It's so fun to get! And to save!
There is something extra fun with me and this particular friend: we are mind readers! ;-) We've known each other for many, many years. And the friendship has persisted even though we lived a long time distant (physically) separate. But it has happened to us so many times: just the day we take the handset or pen in hand to connect the other so have the other one just had the same thought! And so it was this time.... again! I send a greeting to her by mail - and just when she received it she was ready with her pre-written letter in hand ready to send that to me! ;-) How do you explain things like that ?!;-) Anyway- it´s really cozy!

Glöm inte min TÄVLING! (klicka)
Måste passa på att säga:
Jag har bytt räknare! Jag har lagt in samma typ som jag har på "Ninas Image Gallery" här också. Hämtad på Webstat.se ... Klicka om du är intresserad av en enkel & bra (svenskbaserad) räknarfunktion!;-)
Start-antal på den nya är inställd på antalet den andra kommit till. Men jag upptäckte att även mina egna besök räknades via den andra! Pinsam upptäckt! Och sen upptäckt! F´låt!
Inte för att jag tror att det kan blir fråga om så många extra "besök"....
Men rätt ska vara rätt, tycker jag!;-)
Många besökare har det i alla fall varit sen förra januari hur som helst!
Och tävlingen är ni, mina besökare, verkligen värda!
Hur många eller hur få det än skulle råka vara!;-)
Så det så!;-)
Do not forget my LOTTERY! (click on the link "tävling" above)
Must take this opportunity to say:
I have changed counter! I have chosed the same type as I have in "Nina's Image Gallery" for this site also. I´ve downloaded it from Webstat.se ... I´ve set the last number of the other as start number for the new one

Reason for changing: I discovered that my own visits were counted by the other!
Embarrassing discovery! And late discovering! >Pardon!
Not that I think it can have been that many "extra visits " by that....
But right should be right! ;-)
It have been many visitors anyway since last January!
And you, my sweet visitors, are really worth the lottery!
So how many or how few there might have been doesn´t matter that much, does it?! ;-)Ha en riktigt skön fredagskväll & lördag!
Have a real nice Friday Evening & Saturday!

12 kommentarer:

 1. Jag hittade också ett par blommor idag men det blev igna blåa även om de också är jättefina.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Hej Nina!
  Vad roligt att du vill ha min namnteckning också...i våran bok.
  Det gladde mig.
  Jag är inget bra på inomhusväxter vet inte vad jag gör för fel.
  Visst har bloggande ökat..
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 3. Kul inlägg.
  Har också varit på loppisbesök idag. En ampel till växthuset, naggad visserligen men billig och fin.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Jag hittade inget skoj alls i blomsteraffären idag. Var nog för kräsen... Men det kommer väl fler tillfällen =) Snigelpost i form av handskrivna brev är nog det som glädjer mig mest av allt. Jag har också en liknande vän och när det ligger ett brev i lådan spricker hela mitt ansikte upp i ett leende. Grannarna undrar säkert varför jag ler så fånigt vid brevlådan de gångerna "skrattar" Hoppas dufår en fin helg / gittan

  SvaraRadera
 5. Ibland är det svårt att bestämma sig..då gör jag som du :D)
  När jag kommer hem ska jag frossa i blommor och våren :D
  Tack för tipset om räknaren!
  Ha de gott
  Kram Lily

  SvaraRadera
 6. Häller med dig till fullo, visst är det underbart att få ett handskrivet brev, jag blir lika glad över ett kort..envisas med att sända jul och påskkort, ingen vän av sms och mail..

  ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 7. Hejhej Nina!

  Härligt med lite blått ibland allt det vita.
  Jag har också en långt-ifrån-vän, min allra bästa väninna bor sedan tre år tllbaka i Vietnam och vi har kontakt via datorn. Skriver till varandra varje dag och skypar en gång i veckan. Hon är jätte duktig på att då o då skicka ett kort till mej och då blir jag sååå glad. Kom på att det är jag jätte dålig på så jag tänker skärpa mej.
  Idag ska jag ge mig ut på en lördags loppis runda och se om det blir några fynd .

  Ha det fint
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Snigelpost är underbart - i all synnerhet om den kommer fram (vilket det inte alltid gör):)!
  Jag glömmer inte ditt lotteri och har korrigerat i min blogg med de där nödiga smileys!Det är så dumt att glömma dem :)! /Anja

  SvaraRadera
 9. Härligt med långsamtgående brev! Och fräscha blommande växter! =0)
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Heeejsan FinaNina!
  Har drömt om dig, inte illa va! Du & jag vimsade runt på någon utflykt...jag har sovit lätt på semestern och därför kommer jag ihåg drömmarna bättre, rätt kul! :o)
  Precis som du brukar jag inte heller kunna bestämma mig i blomsterhandeln, så det blir ofta en av varje!
  Ha en finfin dag,
  kram Lydia

  SvaraRadera
 11. Hej Nina!
  Vackra blommor du fyndat förstår att du inte kunde välja.
  Visst är det skumt med tankläsande vänner - samma här. Vi kan ringa varandra samtidigt som den andra skaö göra det och säga saker som den andra tänkt säga. Själsgemenskap på hög nivå! Så skönt och stärkande!
  Kram
  Ann

  SvaraRadera