Våra Växter

Våra Växter
Klicka på bilden så kommer du till våra växtlistor - med bilder!

18 februari 2007

Musikgodis


Himmel! Jag har ju faktiskt inte skrivit ett dugg om musik -som både jag och maken ägnar så gott som hela våra dagar åt. Både som yrke och också stor del av vår fritid.
Det är klart att vi spelar musik, tänker musik, reagerar för och emot musik, pratar musik- med varandra och med andra musikvänner.... Men om musiksmak och musikåsikter tänker jag faktiskt inte berätta särskilt mycket om här på blogen. Lite speciella och kul musikhändelser kommer jag säkert att berätta om nu och då.... Men just nu har jag inget sånt att berätta om.
Tänkte istället tipsa om lite musiklänkar som kanske kan intressera även den som inte direkt är freak på musikområdet...
En sida som är superintressant - och sannerligen inte enbart för musikälskare - är den här
om Carl Michael Bellman . Den handlar om hans musik men har också en massa info om hans tid och miljö, om Stockholm, om tidens språkbruk och en massa annat. Dessutom är det nog en av webens vackraste hemsidor!

Våra "husgudar" på populärsidan har genom tiderna alltid varit - och är fortfarande -
Beatles och Stevie Wonder.


En gitarrist finns ju i familjen- och gitarrister är kända för att vara freakar på sitt område. Så hos oss handlar det mycket om gitarr (mest klassisk/spansk- men även elvarianten...).... Här länk till vår vän, den amerikanske gitarristen David Tanenbaum.
På hans sida kan man bland annat också lyssna till vacker gitarrmusik.

Kul musikprylar har Fiolaffären i Stockholm och
amerikanska Alberts Gifts .

Och här en länksida till en hel radda musikgrafiksidor:
Music Graphic Images Resources

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar