Våra Växter

Våra Växter
Klicka på bilden så kommer du till våra växtlistor - med bilder!

07 oktober 2007

Vardagsrummet också (nästan...) klart

Tavlor, & gardiner återstår... Men idag har vi i alla fall "återställt" det mesta i vardagsrummet. Mest tid tog det förstås att ställa tillbaka alla böcker! Vi älskar böcker. Men visst är det jobbigt när de ska flyttas....
Vi har 65 hyllmetrar böcker i huset räknade maken fram just idag. Gör väl så där 2000 bokex..... Men fniss- naturligtvis står inte alla dom i vardagsrummet! Tack & lov!;-)

Nu är i alla fall de som ska stå där på plats igen.
En bra idé kläckte vi gemensamt idag . Vi har länge önskat en hylla för böcker över dörren också. Vi kom på att vi hade en hyllskiva som stod i källaren, skruvade fast den i bokhyllorna på var sida om dörren plus satte en konsoll mitt på - men på översidan av hyllan så den skyms av böcker.
Voila! Vi har fått vår "över-dörren-hylla" - via återanvändning!Sköööönt att nu ha vita väggar & fönsterbågar som bakgrund! Var så murrigt förrut...
Särskilt i vardagsrummet där vi har många gamla möbler- brunt piano, bruna ärvda möbler.... och dom vill vi ju ha & leva med! Pianot är ju dessutom "arbetsredskap. Med vitt bakom kommer både de & alla andra möbler även i vardagsrummet till sin rätt....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar