Våra Växter

Våra Växter
Klicka på bilden så kommer du till våra växtlistor - med bilder!

27 april 2007

Oj vad mycket det händer nu!


I trädgården, på fönsterkarmen.... och i musikskolan..... Överallt händer så mycket just nu! I veckan har vi på musikskolan haft en konsert plus flera extra repetitioner inför vårens kommande konserter.... Tyvärr hinner jag inte riktigt med allt "det gröna" för allt som händer på musikfronten. Takläggarna är inte riktigt klara heller så än står det byggnadsställningar runt huset. Och det ligger skräp från takläggarnas arbete trädgården runt. Massor med måleriarbeten ska göras också. Dels måleriarbeten som måste göras som följd av takarbetet. Dels måleriarbeten som måste göras varje vår. Husets fönster ska målas i samma kulör som gavelspetsarna. Muren runt altanen måste fräschas upp liksom altantrappan och växthuset....
Nu när värmen kommit tillbaka växer det så det knakar. Inomhus bland fröplantorna på fönsterbänken och i perennsådderna utomhus. Och förstås i alla rabatter. Tyvärr växer även ogräset... Hm... Hinner inte alls med vad jag ska där heller.
Under den här helgens längre ledighet har vi annat inbokat.... Men nästa helg har jag ograverat "fri" för både ditt och datt kring hus och trädgård. Ska utnyttja varje vaken sekund! Längtar att få den tiden för jord mellan fingrarna med mera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar