Våra Växter

Våra Växter
Klicka på bilden så kommer du till våra växtlistor - med bilder!

15 januari 2008

Fröjder

Bild: Kerstin Hansson, Dennis Wennberg, Nina Holmberg/Ö Göinge Lokalrevy
Som sagt... Min blog visar verkligen inte alla fritidsintressen eller "strängar" jag har eller sysslar med! Musik (både jobb & fritid), teater, historia, politik med mera. Jag skulle nog kunna starta en blog för varje ämne! Fast det hinner jag inte! Jag har nog svårt hinna med den här! Så det får vara! ;-)
Äh...;-)....Allvarligt.... "Peta" med blog & hemsida är avkoppling för mig! Och som innehåll på dom vill jag helt enkelt bara dela med mig av mina "fröjder". Sån´t som ger mig glädje & styrka att orka allt det där andra. Och jag hoppas förstås att de ska ge lite glädje & fröjd vidare till ytterligare en eller annan !...?.....Så simpel är min "blog-drift", se....!;-)

Rosor- det är en ljuuuuuvlig fröjd!!!!!

Fröbeställning är väl annars största fröjd just nu! I likhet med tusentals andra "plantoholicer" Sverige (Europa?!;-)...) runt plöjer jag frökataloger & kluddar ner önskelistor... som sen - snyft...- måste reduceras ner till rimlig ekonomisk nivå innan de kan skickas. Man hittar ju ständigt så många nya, underbara växter!

Perennsådder får stå utomhus. Hela våren går jag sen & kikar in under "locket" av fiberduk. Väntar på att få se de första tecknen till liv där i krukorna...
Och en dag har det hänt! Små späda skott i gruset! Det är lycka, det!!
Så här såg det ut i min perennsåddslåda 28 april 2007.

1 kommentar:

  1. Jag håller fullständigt med dig - nu är det frökataloger som gäller. Det värsta är bara när faller i trans för sånt som egentligen inte alls passar in i den egna trädgården. Ska börja så perenner nu och då känns det som om våren är på "G" i alla fall!
    Kram Randi

    SvaraRadera