Våra Växter

Våra Växter
Klicka på bilden så kommer du till våra växtlistor - med bilder!

21 januari 2008

Revy

I går var vi på Östra Göinge lokalrevy 2008- "Going till Amerika". Vi ledde revyn under sexton år - från 1990 - 2006. Skrev texter & arrade och/eller skrev musik och medverkade som aktörer på scenen (jag) och i orkestern (maken).Såklart hade vi igår med blommor med mera till "kollegorna". En blomknopp bröts. Den fick flytta in i min rosgömma härhemma istället.;-)

Vi lämnade alltså över revyledningen för två år sen. Många frågor om vi inte saknar revyandet. Inte minst när vi sitter i salongen. Men nej. Det kapitlet är nu definitivt slut. Nå... några texter har vi vi varit med att skriva även till de senare uppsättningarna - den i år också. Vi hjälper gärna till med ett "handtag" om vi kan & om så önskas... Men i övrigt är det numera bara skönt & kul att sitta & njuta i publiken! Det är vi fullt nöjda med!;-)

Nu tänkte jag göra två inlägg om lite fler "fröjder"... Hoppas någon eller några av dem kan locka till "fröjd" för fler än mig!;-)

2 kommentarer:

 1. Hallå där!!
  Då var man tillbaka i Skåneland igen!
  Mysiga dagar hos dotera din... och vilket fint hus de har!! Wow!!

  Det var ett par mysiga kvällar med god mat och lite nostalgitripper med VHS-banden. Bla lite inslag från din nämnda revy!! En UNDERBAR tid i livet som man saknar mycket stundtals!
  Hoppas ni mår bra!!!
  Stor KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Welcome back Lina! Går vidare med kommentarer på din blog! Så du söäkert ser dem!;-)

  SvaraRadera