Våra Växter

Våra Växter
Klicka på bilden så kommer du till våra växtlistor - med bilder!

25 juni 2008

Tillbaka

Hemma i Skåne igen efter en dryg vecka i mellansverige....

Skånsk vän - trädgårdsfreak- reste med oss upp. De första dagarna ägnade hon & jag åt en rad olika trädgårdsevenemang - och Stockholmsshopping!...;-)... - innan hon tog tåget tillbaka ner till Skåne.

Ekerö hos barn & barnbarn för oss resten av den veckan & midsommar firade vi alla i Örebro med gamla vänner & övriga familjen.


Vi hade sol nästan hela tiden däruppe - med undantag för lite ströskurar. Perfekt när vi skulle besöka trädgårdsaktiviter & sevärdheter.
Och - inte minst- för att kunna leka utomhus med barnbarnet....
Samtidigt har vi fått rapporter från Skåne & fått veta att här nere regnade det så gott som konstant. Men det var ju helt perfekt för våra törstiga växter hemmavid! Dom mådde prima när vi kom hem. Och förstås hade mycket nytt gått i blom - inte minst rosor!

Jag har inte hunnit redigera & gå igenom hela "bildhögen" från mellansvenska turen än.... Och så allt nyutslaget som finns att fota här hemma också. Så räkna kallt med mängder av "bildreportage" från mig de kommande dagarna!!;-)
I morgon: storrensning i våra rabatter! Har liksom hunnit bli lite ogräs också under frånvaron... hm.... På lördag ska jag ha trädgårdsträff här hemma så lite uppsnyggat bland växterna får det ju lov att vara till dess. Idag höll man på att blåsa bort om man försökte vara utomhus. Hoppas morgondagens vädret lämpar sig lite bättre för trädgårdsarbete....

4 kommentarer:

 1. Välkommen hem igen! Det skall bli kul att se dina bilder sedan!


  mvh, Anja

  SvaraRadera
 2. Kul att du är tillbaka och skönt att du haft det bra!

  SvaraRadera
 3. Visst händer det mycket på bara några dagar. Och man märker det bäst när man har varit bortrest.
  Ni verkar ha hunnit med en hel del på er resa.
  Det ska bli kul att ses på lördag. Hoppas att det blir bra väder.

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 4. Här har inte regnat mycket. Svarta moln passerar norr om oss.
  Hoppas också på vackert väder lördag!
  Ska bli jättekul att få träffa ALLA!
  Kram Randi

  SvaraRadera